Omáčka zo špargle.
Omáčka Punte di Asparagi dobre ladí s varenou špargľou a olivovým olejom a výborne dopĺňa zmes zeleniny a byliniek. Môže sa použiť aj v kombinácii so smotanovým krémom. Je vhodná napríklad pre cestoviny alebo ryžu, slané koláče, omelety, souffle, pizzu, torty, sendviče.
Zloženie: špargľa 65%, voda, slnečnicový olej, ryžový škrob, cibuľa, cukor, soľ, bylinky, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, korenie, príchute.
Omáčka Punte di Asparagi dobre ladí s varenou špargľou a olivovým olejom a výborne dopĺňa zmes zeleniny a byliniek. Môže sa použiť aj v kombinácii so smotanovým krémom. Je vhodná napríklad pre cestoviny alebo ryžu, slané koláče, omelety, souffle, pizzu, torty, sendviče.
Zloženie: špargľa 65%, voda, slnečnicový olej, ryžový škrob, cibuľa, cukor, soľ, bylinky, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, korenie, príchute.
BEZ LEPKU