MENU
Artičoky na rímsky spôsob. Celé artičoky so stopkami, plnené extra panenským olivovým olejom, ..
Hotová omáčka z bravčového mäsa. Klasická bolonská omáčka vyrobená z vybraného hovädzi..
Pikantné vrchné časti repy. Starostlivo vybrané malé vršky repy, varené podľa starodávneho..
Prírodné Hríbiky smrekové, krájané. Prirodzene rastúce mladé Hríbiky smrekové (Boletus..
Pikantná paradajková omáčka. Typický recept rímskej tradície, omáčka Arrabbiata. Pripr..
Základná omáčka na Bruschettu z paradajok s extra panenským olivovým olejom. ..
Omáčka zo špargle. Omáčka Punte di Asparagi je vyrobená z končekov špargle varenej s olejo..
Vegánske ragù. Hotové veganské bolognese, vytvorené zo zeleniny a korenia. Menù sa pod..
Šampiňónový krém ochutený hľuzovkou. Cucina Antica šampiňónový krém z kultivovaných šampiň..