Pasta, rice, flour
Refine Search
Okrúhla, stredne dlhá ryža perleťovej farby. Okrúhla ryža Nomen je ryža výnimočnej kvality a..
Tenké a dlhé rezance z tvrdozrnnej pšenice. Iba pár minút a bavettine budú pripravené dať vášmu ..
Vretená, BEZLEPKOVÁ CESTOVINA. Zloženie: kukuričná múka (70%), múka z ryže (29.5%), emulgátor: E..
Duté špagety z tvrdozrnnej pšenice. Bucatini, tiež známe ako Perciatelli, sú hrubé duté ce..
Rúrky na plnenie. Cannelloni sú duté rúrky pripravené na vyplnenie plnkami z mäsa, syra al..
Vaječná cestovina plnená parmskou šunkou. Tradičný taliansky recept plný chute a vôňe. Zl..
Trojfarebná cestovina. Cestovina z tvrdozrnnej bio pšenice s paradajkami a špenátom. ..
Kuskus. Kuskus je evolúciou starých polievok pripravovaných národmi hôr a dnes je veľmi popu..
Mrazené vaječné srdcia s byvolou mozzarellou z Kampánie, paradajkami a bazalkou. Veľkosť jed..
Špirálové rúrky. Tieto cestoviny majú špirálovitý tvar a na nich veľa drobných drážok. Výb..
Motýliky, cestovina z tvrdozrnnej pšenice, typický regionálny formát. Farfalle môžete použiť rôz..
Trojfarebné motýliky. Cestovina z tvrdozrnnej pšenice. Čo potrebujete na vytvorenie farebnéh..
Trojfarebná cestovina. Motýliky z tvrdozrnnej pšenice s dehydrovanou zeleninou. Sušené pri níz..
Mäkká pšeničná múka typu "0". Manitoba je múka z pšenice obyčajnej (Triticum aestivum) pochá..
Múka na pizzu. Pizza aká vášeň! Z tejto múky môžete pripraviť vynikajúcu pizzu, jedno zo zák..