Panettone je sladká vianočná špecialita, originálna talianska pochúťka pôvodom z Milána. Počas sviatkov je táto špecialita obľúbená
už po celom svete.
Hruškovo-čokoládové panettone má obzvlášť mäkké, žlté a dobre štrukturované cesto, obohatené o kandizované hrušky, horkú čokoládu a prírodnú vanilku Mananara z Madagaskaru , ktorý je členom organizácie Slow Food Presidium. Starostlivo vybrané a kreatívne skombinované ingrediencie spolu s 72-hodinovým kváskovým cestom robia z remeselného hruškovo-čokoládového panettone klenot talianskeho cukrárstva: ľahko stráviteľné, mäkké a s prirodzene lahodnou chuťou a arómou. Základné ingrediencie sú čerstvé: vajcia z voľného chovu, mlieko, smotana a horské maslo.
Panettone sa podáva krájané na vertikálne kúsky spoločne s teplými nápojmi alebo sladkým vínom, vhodné sú aj likéry typu Amaretto. V niektorých talianskych regiónoch sa podáva aj s mascarpone či zabaione.
Zloženie: mäkká pšeničná múka typ "0", kandizovaná hruška 13% (hruška 49%, koncentrovaná hrušková šťava, koncentrovaná citrónová šťava, prírodná aróma), čerstvé vajcia z voľného chovu v Taliansku, cukor, prírodný kváskový kysok (pšenica), čerstvé maslo 12% (mlieko), čokoládové lupienky 9% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín; prírodné arómy, kakao min. 46%), čerstvý vaječný žĺtok z voľného chovu v Taliansku, emulgátor: mono - diglyceridy mastných kyselín rastlinného pôvodu, sicilsky kvetinový med, čerstvá smotana 1% (mlieko), čerstvé mlieko 1%, hrubozrnná morská soľ z Celvie, kakaové maslo, prírodná vanilka Manadara z Madagaskaru 0.2%, prírodné arómy.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1627kJ / 388kcal, tuky 18g - z toho nasýtené mastné kyseliny 11g, sacharidy 49g - z toho cukry 27g, vláknina 1.8g, bielkoviny 6.7g, soľ 0.64g .
Hruškovo-čokoládové panettone má obzvlášť mäkké, žlté a dobre štrukturované cesto, obohatené o kandizované hrušky, horkú čokoládu a prírodnú vanilku Mananara z Madagaskaru , ktorý je členom organizácie Slow Food Presidium. Starostlivo vybrané a kreatívne skombinované ingrediencie spolu s 72-hodinovým kváskovým cestom robia z remeselného hruškovo-čokoládového panettone klenot talianskeho cukrárstva: ľahko stráviteľné, mäkké a s prirodzene lahodnou chuťou a arómou. Základné ingrediencie sú čerstvé: vajcia z voľného chovu, mlieko, smotana a horské maslo.
Panettone sa podáva krájané na vertikálne kúsky spoločne s teplými nápojmi alebo sladkým vínom, vhodné sú aj likéry typu Amaretto. V niektorých talianskych regiónoch sa podáva aj s mascarpone či zabaione.
Zloženie: mäkká pšeničná múka typ "0", kandizovaná hruška 13% (hruška 49%, koncentrovaná hrušková šťava, koncentrovaná citrónová šťava, prírodná aróma), čerstvé vajcia z voľného chovu v Taliansku, cukor, prírodný kváskový kysok (pšenica), čerstvé maslo 12% (mlieko), čokoládové lupienky 9% (kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín; prírodné arómy, kakao min. 46%), čerstvý vaječný žĺtok z voľného chovu v Taliansku, emulgátor: mono - diglyceridy mastných kyselín rastlinného pôvodu, sicilsky kvetinový med, čerstvá smotana 1% (mlieko), čerstvé mlieko 1%, hrubozrnná morská soľ z Celvie, kakaové maslo, prírodná vanilka Manadara z Madagaskaru 0.2%, prírodné arómy.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1627kJ / 388kcal, tuky 18g - z toho nasýtené mastné kyseliny 11g, sacharidy 49g - z toho cukry 27g, vláknina 1.8g, bielkoviny 6.7g, soľ 0.64g .
Tento výrobok je u nás v predaji iba počas veľkonočných a vianočných sviatkov a objednávky prijímame iba v týchto obdobiach.





