Pandoro je sladká vianočná špecialita, originálna talianska pochúťka pôvodom z Milána. Počas sviatkov je táto špecialita obľúbená
už po celom svete.
Remeselný koláč Pandoro Zabaione má mäkkú, zlatožltú kôrku, obohatenú o lahodnú krémovú plnku so Zabaione a vylepšenú prírodnou vanilkou Mananara z Madagaskaru* (*Slow Food Presidium). Kysne prirodzene; začína sa s kváskovým štartérom a trpezlivo sa pripravuje 72 hodín. Výsledkom je ľahko stráviteľný a mäkký koláč s pravou a nezameniteľnou arómou a chuťou. Základné ingrediencie sú čerstvé: vajcia z voľného chovu z Talianska, mlieko, smotana a horské maslo. Mäkkosť koláča Pandoro a sladkosť penového krému so Zabaione uspokoja tie najtradičnejšie aj tie najvyberanejšie a najnáročnejšie chuťové poháriky.
Pandoro Zabaione môžete pred podávaním ozdobiť jemným posypaním práškovým cukrom, ktorý je súčasťou balenia.
Zloženie: mäkká pšeničná múka typ "0", cukor, čerstvé vajcia z fariem s voľným chovom v Taliansku, krém zabaione 15% (cukor, maslo [mlieko], víno Marsala, vaječný žĺtok, kondenzované mlieko, zahusťovadlo: upravený škrob, prírodné arómy), čerstvé maslo 14% (mlieko), emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín rastlinného pôvodou, prírodný kváskový kysok (pšenica), čerstvý vaječný žĺtok z fariem s voľným chovom v Taliansku, čerstvé mlieko 1%, čerstvá smotana 1% (mlieko), hrubozrnná morská soľ Cervia, kakaové maslo, prírodná vanilka Mananara z Madagaskaru 0.2%, prírodné arómy.
Zloženie sáčku s práškovým cukrom: cukor, pšeničný škrob, prírodné arómy.
Hmotnosť uvedená na etikete zahŕňa cukrovú dekoláciu.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1683kJ / 402kcal, tuky 19g - z toho nasýtené mastné kyseliny 12g, sacharidy 50g - z toho cukry 26g, vláknina 0.69g, bielkoviny 7.3g, soľ 0.61g .
Remeselný koláč Pandoro Zabaione má mäkkú, zlatožltú kôrku, obohatenú o lahodnú krémovú plnku so Zabaione a vylepšenú prírodnou vanilkou Mananara z Madagaskaru* (*Slow Food Presidium). Kysne prirodzene; začína sa s kváskovým štartérom a trpezlivo sa pripravuje 72 hodín. Výsledkom je ľahko stráviteľný a mäkký koláč s pravou a nezameniteľnou arómou a chuťou. Základné ingrediencie sú čerstvé: vajcia z voľného chovu z Talianska, mlieko, smotana a horské maslo. Mäkkosť koláča Pandoro a sladkosť penového krému so Zabaione uspokoja tie najtradičnejšie aj tie najvyberanejšie a najnáročnejšie chuťové poháriky.
Pandoro Zabaione môžete pred podávaním ozdobiť jemným posypaním práškovým cukrom, ktorý je súčasťou balenia.
Zloženie: mäkká pšeničná múka typ "0", cukor, čerstvé vajcia z fariem s voľným chovom v Taliansku, krém zabaione 15% (cukor, maslo [mlieko], víno Marsala, vaječný žĺtok, kondenzované mlieko, zahusťovadlo: upravený škrob, prírodné arómy), čerstvé maslo 14% (mlieko), emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselín rastlinného pôvodou, prírodný kváskový kysok (pšenica), čerstvý vaječný žĺtok z fariem s voľným chovom v Taliansku, čerstvé mlieko 1%, čerstvá smotana 1% (mlieko), hrubozrnná morská soľ Cervia, kakaové maslo, prírodná vanilka Mananara z Madagaskaru 0.2%, prírodné arómy.
Zloženie sáčku s práškovým cukrom: cukor, pšeničný škrob, prírodné arómy.
Hmotnosť uvedená na etikete zahŕňa cukrovú dekoláciu.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1683kJ / 402kcal, tuky 19g - z toho nasýtené mastné kyseliny 12g, sacharidy 50g - z toho cukry 26g, vláknina 0.69g, bielkoviny 7.3g, soľ 0.61g .
Tento výrobok je u nás v predaji iba počas veľkonočných a vianočných sviatkov a objednávky prijímame iba v týchto obdobiach.





