Sicílske perlivé nealko so šťavou z červeného pomaranča.
Sladká a plná chuť, intenzívna a svieža vôňa a rubínovo červená farba. Skutočné potešenie pre všetky jazýčky.
Aranciata Rossa Tomarchio obsahuje šťavu z červeného pomaranča s dužinou bohatou na vitamín C a antokyány a obzvlášť aromatickú šupku bohatú na
éterické oleje.
Vynikajúci nealkoholický nápoj na vychutnanie si chladu kedykoľvek počas dňa, počas dopoludňajšej prestávky alebo na schladenie v horúcom popoludní.
Zloženie: voda, šťava z červeného pomaranča z koncentrátu 20%, cukor, šťava z čiernej mrkvy, oxid uhličitý, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; konzervačná látka: sorban draselný; prírodné arómy.
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 196kJ / 46kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 12g - z toho cukry 12g, bielkoviny 0g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.
Vynikajúci nealkoholický nápoj na vychutnanie si chladu kedykoľvek počas dňa, počas dopoludňajšej prestávky alebo na schladenie v horúcom popoludní.
Zloženie: voda, šťava z červeného pomaranča z koncentrátu 20%, cukor, šťava z čiernej mrkvy, oxid uhličitý, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; konzervačná látka: sorban draselný; prírodné arómy.
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 196kJ / 46kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 12g - z toho cukry 12g, bielkoviny 0g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.