Paradajková omáčka s Mascarpone.
Hviezdou tohto receptu je mäkký, krémový, organický syr Mascarpone. V spojení so šťavnatými polosušenými paradajkami, cibuľou a bazalkou
zaručene dodá vašim jedlám skutočnú autentickú chuť. Skvele sa hodí k cestovinám, najmä k penne, ravioli alebo fusilli, ale ako každá dobrá
talianska omáčka dobre ladí s mnohými jedlami zo súše a mora.
Zloženie: paradajky (šťava z koncentrátu, paradajky nakrájané na kocky), mascarpone (mlieko), maslo (mlieko), slnečnicový olej, cibuľa, upravený kukuričný škrob, fruktóza, petržlen, cesnak, arómy, bazalka, soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, čierne korenie.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 667kJ / 161kcal, tuky 14.4g - z toho nasýtené mastné kyseliny 8.5g, sacharidy 5.9g - z toho cukry 4.1g, vláknina 1.3g, bielkoviny 1.4g, soľ 1g.
Zloženie: paradajky (šťava z koncentrátu, paradajky nakrájané na kocky), mascarpone (mlieko), maslo (mlieko), slnečnicový olej, cibuľa, upravený kukuričný škrob, fruktóza, petržlen, cesnak, arómy, bazalka, soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, čierne korenie.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 667kJ / 161kcal, tuky 14.4g - z toho nasýtené mastné kyseliny 8.5g, sacharidy 5.9g - z toho cukry 4.1g, vláknina 1.3g, bielkoviny 1.4g, soľ 1g.