Vaječná cestovina plnená ricottou a špenátom.
1
2
3
Od prvého zahryznutia spoznáte konzistenciu a vôňu čerstvých špenátových listov, ako aj sladkosť ricotty. Dokonalá harmónia.
Zloženie:
Plnka 53%: špenát 26%, ricotta 23% (srvátka, mlieko, soľ), rastlinná vláknina, smotana (mlieko), strúhanka (hladká pšeničná múka, voda, soľ, droždie), slnečnicový olej, syr mascarpone (mlieko), syr Parmigiano Reggiano (mlieko), maslo (mlieko), sušená srvátka, škrob, soľ, prírodné príchute (obsahujú mlieko, pšenicu, jačmeň), cukor, cesnak.
Cestovina 47%: mäkká pšeničná múka, vajcia 30%, múka z tvrdozrnnej pšenice.
Vyrába sa v zariadení, kde sa spracovávajú aj orechy, kôrovce, ryby, zeler a mäkkýše.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1176kJ / 280kcal, tuky 9g - z toho nasýtené mastné kyseliny 5.6g, sacharidy 37g - z toho cukry 3.1g, bielkoviny 11g, soľ 1.2g .
Zloženie:
Plnka 53%: špenát 26%, ricotta 23% (srvátka, mlieko, soľ), rastlinná vláknina, smotana (mlieko), strúhanka (hladká pšeničná múka, voda, soľ, droždie), slnečnicový olej, syr mascarpone (mlieko), syr Parmigiano Reggiano (mlieko), maslo (mlieko), sušená srvátka, škrob, soľ, prírodné príchute (obsahujú mlieko, pšenicu, jačmeň), cukor, cesnak.
Cestovina 47%: mäkká pšeničná múka, vajcia 30%, múka z tvrdozrnnej pšenice.
Vyrába sa v zariadení, kde sa spracovávajú aj orechy, kôrovce, ryby, zeler a mäkkýše.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1176kJ / 280kcal, tuky 9g - z toho nasýtené mastné kyseliny 5.6g, sacharidy 37g - z toho cukry 3.1g, bielkoviny 11g, soľ 1.2g .
2
MINÚTY
MINÚTY
varenia
2
CHUTNÉ
CHUTNÉ
porcie
280
KALÓRIÍ
KALÓRIÍ
na porciu
Jednoducho ...
1
Prevarte vodu vo veľkom hrnci. Pridajte štipku soli. Opatrne pridajte cestoviny.
Niekedy sa čerstvé cestoviny môžu trochu zlepiť, ak sa to stane, neoddeľujte ich – počas varenia by sa mali prirodzene oddeliť.
2
Varte 2 minúty, nie dlhšie, potom dôkladne sceďte.
3
Podávajte s troškou olivového oleja alebo kúskom rozpusteného masla – a troškou čerstvo nastrúhaného syra Parmigiano Reggiano. A to je všetko. Užite si to!