Sicílske perlivé BIO nealko s extraktom z horkého pomaranča Chinotto.
Recept na tento nápoj pochádza z polovice minulého storočia a aj dnes, rovnako ako vtedy, sa vyrába z extraktu Chinotto. Toto zvláštne a starobylé citrusové ovocie
s typicky horkastou a silnou chuťou vždy dodávalo nápoju Tomarchio jeho jedinečnú a nezameniteľnú chuť.
Chinotto BIO Tomarchio je ideálny nealko nápoj pre každú chvíľu dňa, ako samotný aperitív, tiež ako kulinársky doprovod, keďže sa dobre hodí k akémukoľvek druhu jedla. Je vynikajúcim prostriedkom na uhasenie smädu, ak si ho vychutnáte s množstvom ľadu a plátkom citróna.
Je pre tých, ktorí chcú piť tmavé a radi vyčnievajú.
Chinotto BIO Tomarchio bolo zahrnuté v siedmom vydaní Gambero Rosso Top Italian Food Guide 2023, zväzku, ktorý vyberá najlepšie spoločnosti a propaguje ich v Taliansku a zahraničí.
Zloženie: voda z Etny, trstinový cukor *, oxid uhličitý, pálený cukor *, kyselina citrónová, prírodné arómy, extrakt z chinotta.
* z ekologického poľnohospodárstva
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 187kJ / 44kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 11g - z toho cukry 11g, bielkoviny 0.10g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.
Chinotto BIO Tomarchio je ideálny nealko nápoj pre každú chvíľu dňa, ako samotný aperitív, tiež ako kulinársky doprovod, keďže sa dobre hodí k akémukoľvek druhu jedla. Je vynikajúcim prostriedkom na uhasenie smädu, ak si ho vychutnáte s množstvom ľadu a plátkom citróna.
Je pre tých, ktorí chcú piť tmavé a radi vyčnievajú.
Chinotto BIO Tomarchio bolo zahrnuté v siedmom vydaní Gambero Rosso Top Italian Food Guide 2023, zväzku, ktorý vyberá najlepšie spoločnosti a propaguje ich v Taliansku a zahraničí.
Zloženie: voda z Etny, trstinový cukor *, oxid uhličitý, pálený cukor *, kyselina citrónová, prírodné arómy, extrakt z chinotta.
* z ekologického poľnohospodárstva
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 187kJ / 44kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 11g - z toho cukry 11g, bielkoviny 0.10g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.