Extra jemná mliečna čokoláda Gianduia s talianskymi lieskovými orieškami. Výberové pralinky v štýlovom balení.
Sladučká pralinka je skutočná špecialita, o ktorú sa treba podeliť. Tajomstvo jej jedinečnej chuti pochádza zo starodávneho receptu: starostlivo vybrané kvalitné suroviny, ako je Gianduia a talianske lieskové orechy, s ktorými Sperlari pracuje s vášňou.
Sladučká pralinka je skutočná špecialita, o ktorú sa treba podeliť. Tajomstvo jej jedinečnej chuti pochádza zo starodávneho receptu: starostlivo vybrané kvalitné suroviny, ako je Gianduia a talianske lieskové orechy, s ktorými Sperlari pracuje s vášňou.
Explózia chuti ... a chamtivosti ;-)
príjemne potešenie •
čokoláda Gianduia •
lieskové oriešky •
iba kvalitné suroviny •
skutočná špecialita •
čokoláda Gianduia •
lieskové oriešky •
iba kvalitné suroviny •
skutočná špecialita •
Pralinka s jemnou mliečnou čokoládou Gianduia - zloženie:
práškový cukor (cukor, pšeničný škrob),
mliečna čokoláda Gianduia s lieskovými orieškami (mliečna čokoláda 31% [cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín;, prírodná aróma: vanilka - kakao min. 30%], lieskové orechy 25% z celkového produktu),
kakaový prášok.
Môže obsahovať stopy iných orechov a vajec.
Pralinka s jemnou mliečnou čokoládou Gianduia - výživové hodnoty na 100g: energia 1917kJ / 459kcal, tuky 24g - z toho nasýtené mastné kyseliny 15.3g, sacharidy 53g - z toho cukry 48g, vláknina 5.5g, bielkoviny 5.1g, soľ 0.05g.
mliečna čokoláda Gianduia s lieskovými orieškami (mliečna čokoláda 31% [cukor, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitín;, prírodná aróma: vanilka - kakao min. 30%], lieskové orechy 25% z celkového produktu),
kakaový prášok.
Môže obsahovať stopy iných orechov a vajec.
Pralinka s jemnou mliečnou čokoládou Gianduia - výživové hodnoty na 100g: energia 1917kJ / 459kcal, tuky 24g - z toho nasýtené mastné kyseliny 15.3g, sacharidy 53g - z toho cukry 48g, vláknina 5.5g, bielkoviny 5.1g, soľ 0.05g.
Vyše 180 rokov sladkosti, malé chvíle šťastia už od roku 1836, kedy Enea Sperlari začal v srdci Cremony vyrábať tradičný nugát a horčicu. Pre svoju remeselnícku kvalitu
sa stal rýchlo známym v celom okolí. V priebehu desaťročí svojho pôsobenia spoločnosť postupne pridala do svojho portfólia viaceré, po celom svete známe značky, ako
napr. Saila, Galatine, Dietor alebo Gran Gelées. Sperlari pri výrobe svojich delikates nepoužíva umelé farbivá, jeho výrobky sú bez lepku, v zásade používa iba starostlivo
vybrané kvalitné suroviny a prírodné arómy.
Sperlari spĺňa prísne hygienické kritéria a vlastní k tomu prináležiace certifikáty kvality.
Sperlari spĺňa prísne hygienické kritéria a vlastní k tomu prináležiace certifikáty kvality.