0918 316 281
 

Zampone 900g

  • 8.40 € s DPH
  • 7.00 € bez DPH

Váha: 900.00g

Výrobca:

Kód produktu: 2018

EAN: xxxx

Dostupnosť: Nedostupné, sezónny produkt

Info pre väčšie odbery
Počet kusov v kartóne: 12
Plnená paprčka.

pii
Predvarené lahodné bravčové mäso v paprčke, špecialita na sviatočné obdobia. Vychutnajte si ho s dusenými zemiakmi alebo šošovicou. Starostlivý výber bravčového mäsa odborne pripravený so soľou, korením a prírodnými arómami.

Na sklade iba od septembra do decembra.

Zloženie: bravčové mäso, koža, bravčový tuk, soľ, sacharóza, korenie, prírodné arómy, antioxidant: kyselina askorbová; konzervačná látka: dusičnan sodný.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1279kJ / 308kcal, tuky 24g - z toho nasytené mastné kyseliny 7.9g, sacharidy 0g - z toho cukry 0g, bielkoviny 23g, soľ 1.8g.

Príprava: paprčku ponorte v obale do vody a varte 20-25 minút, potom rozbaľte a nechajte tekutinu vytiecť.
V mikrovlnke: paprčku rozbaľte a ohrejte v nádobe 12 minút pri 900W.

Zampone
CASA MODENA
Casa Modena je ako veľký stôl, ktorý kombinuje typické talianske príchute s jednoduchým, ale útulným spôsobom života, La Dolce Vita. Všetky kulinárske zážitky sú ospravedlnením pre cestovanie a objavovanie, preto Casa Modena sprostredkuje cez svoje špeciality chute a vône Talianska.
V srdci Talianska sa nachádza región kulinárskej dokonalosti - Emilia Romagna, kde aj bola Casa Modena založená. V oblasti, kde je jedlo vždy pripravené s úsmevom. A práve v tomto regióne sa kulinárske talenty jeho obyvateľov povýšili na umeleckú úroveň, čím sa vytvorilo to, čo sa dnes nazýva „taliansky žalúdok“ - domov blahobytu a dobrého jedla.

casa modena
Chuť a príjemnosť pri jedálenskom stole je vážna záležitosť. Preto Casa Modena vždy dbá na kvalitu surovín, po najprísnejšie dodržiavanie hygienických predpisov počas celého výrobného procesu, ako aj technologické inovácie na našich výrobných miestach, a to všetko pri rešpektovaní gastronomické tradície.

Počiatky talianskeho mäsiarstva siahajú do čias Rímskej ríše. Už vtedy región Emilia Romagna značne rozvinul umenie mäsiarstva vďaka povahe územia. Región mal v dubových lesoch všetky potrebné prvky, soľ potrebnú na solenie, slnečné počasie. Preto miestna populácia rýchlo začala chovať ošípané kŕmené gaštanmi. K tomu sa pridala skutočnosť, že región bol miestom zastavenia sa pre cestujúcich a miestom stretnutí mnohých ľudí, vrátane odborníkov na solenie bravčového mäsa, ako boli napríklad Etruskovia, Galovia a Rimania. V tomto období sa odovzdali prvé recepty na klobásy a šunky.
V nasledujúcich storočiach si toto umenie predkov zachovali mnísi a v stredoveku bolo bravčové mäso rozšírené vďaka príchodu korenia z východu, čím sa zmenil spôsob konzumácie mäsa.
Po roku 1000 sa mäso z bravčového mäsa stalo špecializovaným remeslom a v každom meste boli založené silné združenia majiteľov mäsiarov. V období renesancie sa Modena stala známou svojimi klobásami a salámami a Bologna pre svoju Mortadellu.