Vaječné široké rezance z tvrdozrnnej pšenice.
Pappardelle sú najväčší formát cestovín v tvare hniezda. Majú svetlý list.
Pappardelle all’uovo sú vhodné k hustým omáčkam.
Zloženie: múka z tvrdozrnnej pšenice, čerstvé vajcia 19.36%, voda.
Môže obsahovať stopy sóje.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1563kJ / 369kcal, tuky 3.2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1.3g, sacharidy 71g - z toho cukry 1.5g, bielkoviny 14g, soľ 0.08g.
Príprava: variť 5 minút v osolenej vriacej vode a ochutiť vhodnou omáčkou.
Pappardelle sú najväčší formát cestovín v tvare hniezda. Majú svetlý list.
Pappardelle all’uovo sú vhodné k hustým omáčkam.
Zloženie: múka z tvrdozrnnej pšenice, čerstvé vajcia 19.36%, voda.
Môže obsahovať stopy sóje.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1563kJ / 369kcal, tuky 3.2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1.3g, sacharidy 71g - z toho cukry 1.5g, bielkoviny 14g, soľ 0.08g.
Príprava: variť 5 minút v osolenej vriacej vode a ochutiť vhodnou omáčkou.