Široké vaječné rezance.
Vaječné Pappardelle Cipriani stelesňujú esenciu talianskeho kulinárskeho majstrovstva. Tieto široké pásiky cestovín, ktoré sa vyrábajú exkluzívne v závodoch
Cipriani v Benátkach, merajú v suchom stave 1.5 cm na šírku a pri varení sa rozťahujú, predstavujú tradičnú pochúťku pretvorenú na novú podobu. S dobou varenia
4 minúty sú tieto pláty pappardelle na báze vajec s hrúbkou 0.6 mm ukážkou záväzku značky ku kvalite a odborným znalostiam v oblasti výroby cestovín.
Vaječné Pappardelle Cipriani predstavujú harmonickú rovnováhu tradície a inovácie. Tieto cestovinové stuhy, ktoré sú oslavované svojou schopnosťou zväčšiť svoju veľkosť bez ohrozenia ich textúry, sľubujú pôžitkársky a autentický taliansky kulinársky zážitok. Každé sústo týchto pappardelle vyjadruje odhodlanie značky k dokonalosti a ponúka symfóniu chuti a textúry, ktorá poteší zmysly.
Zloženie: tvrdozrnná pšenica, vajcia 25%.
Môže obsahovať stopy sóje a horčice.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1566kJ / 374kcal, tuky 4.3g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1.3g, sacharidy 68.7g - z toho cukry 2.9g, vláknina 2.6g, bielkoviny 14.2g, soľ 0.1g .
Vaječné Pappardelle Cipriani predstavujú harmonickú rovnováhu tradície a inovácie. Tieto cestovinové stuhy, ktoré sú oslavované svojou schopnosťou zväčšiť svoju veľkosť bez ohrozenia ich textúry, sľubujú pôžitkársky a autentický taliansky kulinársky zážitok. Každé sústo týchto pappardelle vyjadruje odhodlanie značky k dokonalosti a ponúka symfóniu chuti a textúry, ktorá poteší zmysly.
Zloženie: tvrdozrnná pšenica, vajcia 25%.
Môže obsahovať stopy sóje a horčice.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1566kJ / 374kcal, tuky 4.3g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1.3g, sacharidy 68.7g - z toho cukry 2.9g, vláknina 2.6g, bielkoviny 14.2g, soľ 0.1g .