
Zelené olivy sa zbierajú na jeseň a nechajú sa odležať v slanom náleve. Saclà sa priamo stará o všetky fázy spracovania, od zberu a výberu až po balenie,
aby spotrebiteľovi zaručil kvalitný produkt. Olivy Saclà sú vynikajúce na vychutnanie samostatne, nepostrádateľné s klasickým aperitívom a vhodné sú
na obohatenie chuti akéhokoľvek jedla.
Zloženie: olivy, soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna a kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová.
Bez lepku
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 577kJ / 140kcal, tuky 15g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2.9g, sacharidy 0.3g - z toho cukry 0g, bielkoviny 1g, soľ 4.5g.
Saclà bola založená v roku 1939 a hneď od svojho narodenia ponúkala na domáci taliansky trh kvalitné stolové olivy a nakladané uhorky. Jej zakladatelia,
Secondo Ercole a Piera Campanella, vybudovali miesto, kde sa stretla tradícia s inováciami. Povojnové časy priniesli spoločnosti ekonomický boom,
vďaka ktorému sa jej pôsobenie rozšírilo do Európy. V jej portfóliu sa objavili omáčky, zelenina a ďalšie produkty interpretujúce najlepšiu taliansku gastronomickú
tradíciu.
Dnes nie je snáď jediný labužník, ktorý by nepoznal značku Saclà.
Zloženie: olivy, soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna a kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová.
Bez lepku
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 577kJ / 140kcal, tuky 15g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2.9g, sacharidy 0.3g - z toho cukry 0g, bielkoviny 1g, soľ 4.5g.

Dnes nie je snáď jediný labužník, ktorý by nepoznal značku Saclà.
Olivolì, Olivolà, Olive Saclà!