Olivy bez kôstky v extra panenskom olivovom oleji.
Olivy Saclà Taggiasca s plnou a horkastou chuťou sú ponorené do extra panenského olivového oleja a jemne ochutené bylinkami. Výborne sa hodia k
aperitívu alebo ako snack, ale sú vhodné aj na prípravu omáčok na cestoviny, k mäsu alebo k hlavným jedlám z rýb.
Zloženie: olivy "Taggiasca" 60%, extra panenský olivový olej, soľ, aromatické bylinky (tymián, bobkový list, rozmarín), regulátory kyslosti: kyselina citrónová a kyselina mliečna.
Bez lepku. Môžu obsahovať lieskové oriešky alebo úlohy lieskových orieškov.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1367kJ / 333kcal, tuky 35.3g - z toho nasýtené mastné kyseliny 6.0g, sacharidy 0.2g - z toho cukry 0g, bielkoviny 1.2g, soľ 4.0g.
Zloženie: olivy "Taggiasca" 60%, extra panenský olivový olej, soľ, aromatické bylinky (tymián, bobkový list, rozmarín), regulátory kyslosti: kyselina citrónová a kyselina mliečna.
Bez lepku. Môžu obsahovať lieskové oriešky alebo úlohy lieskových orieškov.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1367kJ / 333kcal, tuky 35.3g - z toho nasýtené mastné kyseliny 6.0g, sacharidy 0.2g - z toho cukry 0g, bielkoviny 1.2g, soľ 4.0g.
Saclà bola založená v roku 1939 a hneď od svojho narodenia ponúkala na domáci taliansky trh kvalitné stolové olivy a nakladané uhorky. Jej zakladatelia,
Secondo Ercole a Piera Campanella, vybudovali miesto, kde sa stretla tradícia s inováciami. Povojnové časy priniesli spoločnosti ekonomický boom,
vďaka ktorému sa jej pôsobenie rozšírilo do Európy. V jej portfóliu sa objavili omáčky, zelenina a ďalšie produkty interpretujúce najlepšiu taliansku gastronomickú tradíciu.
Dnes nie je snáď jediný labužník, ktorý by nepoznal značku Saclà.
Dnes nie je snáď jediný labužník, ktorý by nepoznal značku Saclà.
Olivolì, Olivolà, Olive Saclà!