Extra panenský olivový olej, prvý lis za studena, olej výberovej kategórie získaný priamo z olív a výlučne
mechanickými spôsobmi.
Olio di oliva extra vergine je základnou surovinou pre každodenné varenie, pretože elegantne zvyšuje prepracovanosť receptov s jeho plnou a vyváženou chuťou.
Je jednou zo základných ingrediencií stredomorskej stravy. Niet divu, že celý svet si užíva jeho benefity, keďže ide jednoducho o šťavu vytlačenú z olív bez akýchkoľvek zbytočných prísad. Základnou vlastnosťou olivového oleja je zvýrazniť chuť jedál, preto je jeho starostlivý výber dôležitý ako pri príprave typických talianskych, tak aj medzinárodných jedál. Extra panenský olivový olej Olitalia má charakteristickú výraznú chuť, vďaka ktorej dokonale obohatí chuť šalátov, čerstvej zeleniny, cestovín alebo jedál na báze mäsa či morských plodov. Má príjemnú vôňu s jemným nádychom ovocia a trávy typickým pre čerstvé olivové oleje a jemne korenistú chuť.
Organoleptický profil: Stredne ovocný, ľahko horký, ostrý.
Zloženie: olivový olej extra panenský.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 3367kJ / 819kcal, tuky 91g - z toho nasýtené mastné kyseliny 13g, sacharidy 0g - z toho cukry 0g, bielkoviny 0g, soľ 0g.
OLITALIA
Už viac ako tridsať rokov je Olitalia synonymom chuti a kvality. Pri výrobe olejov a octov sa stará o celý proces, od výberu surovín až po certifikáty kvality, s dôsledným pohľadom na zdravie spotrebiteľa. Olitalia úspešne varí z obľúbeného receptu, ktorý sa skladá z dvoch častí vedomostí, dvoch častí nadšenia a trochy inovácie.
Olio di oliva extra vergine je základnou surovinou pre každodenné varenie, pretože elegantne zvyšuje prepracovanosť receptov s jeho plnou a vyváženou chuťou.
Je jednou zo základných ingrediencií stredomorskej stravy. Niet divu, že celý svet si užíva jeho benefity, keďže ide jednoducho o šťavu vytlačenú z olív bez akýchkoľvek zbytočných prísad. Základnou vlastnosťou olivového oleja je zvýrazniť chuť jedál, preto je jeho starostlivý výber dôležitý ako pri príprave typických talianskych, tak aj medzinárodných jedál. Extra panenský olivový olej Olitalia má charakteristickú výraznú chuť, vďaka ktorej dokonale obohatí chuť šalátov, čerstvej zeleniny, cestovín alebo jedál na báze mäsa či morských plodov. Má príjemnú vôňu s jemným nádychom ovocia a trávy typickým pre čerstvé olivové oleje a jemne korenistú chuť.
Organoleptický profil: Stredne ovocný, ľahko horký, ostrý.
Zloženie: olivový olej extra panenský.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 3367kJ / 819kcal, tuky 91g - z toho nasýtené mastné kyseliny 13g, sacharidy 0g - z toho cukry 0g, bielkoviny 0g, soľ 0g.
OLITALIA
Už viac ako tridsať rokov je Olitalia synonymom chuti a kvality. Pri výrobe olejov a octov sa stará o celý proces, od výberu surovín až po certifikáty kvality, s dôsledným pohľadom na zdravie spotrebiteľa. Olitalia úspešne varí z obľúbeného receptu, ktorý sa skladá z dvoch častí vedomostí, dvoch častí nadšenia a trochy inovácie.