Balzamikový vínny ocot z Modeny. Celkové množstvo kyselín 6%.
OLITALIA
Už viac ako tridsať rokov je Olitalia synonymom chuti a kvality. Pri výrobe olejov a octov sa stará o celý proces, od výberu surovín až po certifikáty kvality, s dôsledným pohľadom na zdravie spotrebiteľa. Olitalia úspešne varí z obľúbeného receptu, ktorý sa skladá z dvoch častí vedomostí, dvoch častí nadšenia a trochy inovácie.
Balzamikový ocot s nízkou hustotou, ktorý sa vyznačuje horko-sladkou a trochu kyslastou chuťou, s nádychom dreva, pretože zreje dva mesiace v sudoch z dubového dreva.
Vyrába sa z koncentrovaného hroznového muštu, vínneho octu a nádychu karamelového farbiva.
Zloženie: vínny ocot, zahustená hroznová šťava, varená hroznová šťava, farbivo: E 150d.
Obsahuje sulfáty.
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 317kJ / 74kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 13g - z toho cukry 13g, bielkoviny 0.7g, soľ 0.06g .
Zloženie: vínny ocot, zahustená hroznová šťava, varená hroznová šťava, farbivo: E 150d.
Obsahuje sulfáty.
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 317kJ / 74kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 13g - z toho cukry 13g, bielkoviny 0.7g, soľ 0.06g .
OLITALIA
Už viac ako tridsať rokov je Olitalia synonymom chuti a kvality. Pri výrobe olejov a octov sa stará o celý proces, od výberu surovín až po certifikáty kvality, s dôsledným pohľadom na zdravie spotrebiteľa. Olitalia úspešne varí z obľúbeného receptu, ktorý sa skladá z dvoch častí vedomostí, dvoch častí nadšenia a trochy inovácie.