Sicílske perlivé nealko s šťavou z granátového jablka.
Lahodná a nezameniteľná chuť pre prirodzený dúšok pohody! Intenzívne a aromatické, mierne kyslé ako zrnká ovocia, z ktorého pochádza.
Zloženie: voda, šťava z granátového jablka z koncentrátu 16%, cukor, oxid uhličitý, šťava z čiernej mrkvy, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; arómy, konzervačná látka: benzoan sodný.
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 192kJ / 45kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 10g - z toho cukry 10g, bielkoviny 0g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.
Zloženie: voda, šťava z granátového jablka z koncentrátu 16%, cukor, oxid uhličitý, šťava z čiernej mrkvy, regulátor kyslosti: kyselina citrónová; arómy, konzervačná látka: benzoan sodný.
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 192kJ / 45kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 10g - z toho cukry 10g, bielkoviny 0g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.