Cestoviny z tvrdozrnnej pšenice v tvare špirál.
Ciprianiho fusilli, stelesnenie dokonalosti cestovín, odrážajú bohaté dedičstvo talianskej kulinárskej tradície. Tieto pevne stočené špirály,
starostlivo vyrobené z najjemnejšej krupice z tvrdozrnnej pšenice, stelesňujú dokonalosť cestovín v každom zatočení.
Termín „fusilli“ pochádza z talianskeho slova „fuso“, čo znamená „vreteno“. Ciprianiho záväzok ku kvalite sa prejavuje v remeselnom výrobnom procese. Táto technika dodáva cestovinám textúrovaný povrch, ktorý im umožňuje efektívne zachytávať a udržiavať omáčky a zabezpečuje lahodnú explóziu chutí v každom súste.
Fusilli Cipriani vzdávajú hold váženému odkazu cestovín, ktoré majú hlboké korene v stredomorskej histórii. Ich všestrannosť vyniká schopnosťou bezproblémovo sa kombinovať s rôznymi omáčkami, od klasickej jednoduchosti omáčok na báze paradajok až po zložitejšie zmesi, ako je pesto.
Zloženie: bio tvrdozrnná pšenica.
Môže obsahovať stopy sóje a horčice.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1450kJ / 347kcal, tuky 1.2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.3g, sacharidy 71.5g - z toho cukry 3.3g, vláknina 3.8g, bielkoviny 12.5g, soľ 0.01g .
Termín „fusilli“ pochádza z talianskeho slova „fuso“, čo znamená „vreteno“. Ciprianiho záväzok ku kvalite sa prejavuje v remeselnom výrobnom procese. Táto technika dodáva cestovinám textúrovaný povrch, ktorý im umožňuje efektívne zachytávať a udržiavať omáčky a zabezpečuje lahodnú explóziu chutí v každom súste.
Fusilli Cipriani vzdávajú hold váženému odkazu cestovín, ktoré majú hlboké korene v stredomorskej histórii. Ich všestrannosť vyniká schopnosťou bezproblémovo sa kombinovať s rôznymi omáčkami, od klasickej jednoduchosti omáčok na báze paradajok až po zložitejšie zmesi, ako je pesto.
Zloženie: bio tvrdozrnná pšenica.
Môže obsahovať stopy sóje a horčice.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1450kJ / 347kcal, tuky 1.2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.3g, sacharidy 71.5g - z toho cukry 3.3g, vláknina 3.8g, bielkoviny 12.5g, soľ 0.01g .




