Vynikajúce anízové cukríky verné starodávnej receptúre Sperlari so sviežou a dlhotrvajúcou chuťou.
Aníz je korenina z bedrovníka anízového pochádzajúca zo stredného východu. Dáva sa do pečiva, do chleba, do zaváranej repy alebo červenej kapusty. Vyrábajú sa z neho likéry a čaje.
Jeho výťažok, anetol, obsahujú aj Cukríky s anízom 200g Sperlari.
Anetol je výrazne sladký (trinásťkrát sladší ako cukor) a má významné chuťové vlastnosti. Aj vo vyšších koncentráciách je jeho chuť vnímaná ako príjemná. Pri izbovej teplote má podobu bielych kryštálov.
Anetol vytvára „ouzo efekt“, spontánnu tvorbu mikroemulzie, ktorá dodáva cukríkom atraktívny matný vzhľad.
Zloženie: cukor, glukózový sirup, anetol, regulátor kyslosti: vínan draselný, mentol.
Môže obsahovať stopy mlieka.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1662kJ / 391kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 98g - z toho cukry 77g, bielkoviny 0g, soľ 0g.
Aníz je korenina z bedrovníka anízového pochádzajúca zo stredného východu. Dáva sa do pečiva, do chleba, do zaváranej repy alebo červenej kapusty. Vyrábajú sa z neho likéry a čaje.
Jeho výťažok, anetol, obsahujú aj Cukríky s anízom 200g Sperlari.
Anetol je výrazne sladký (trinásťkrát sladší ako cukor) a má významné chuťové vlastnosti. Aj vo vyšších koncentráciách je jeho chuť vnímaná ako príjemná. Pri izbovej teplote má podobu bielych kryštálov.
Anetol vytvára „ouzo efekt“, spontánnu tvorbu mikroemulzie, ktorá dodáva cukríkom atraktívny matný vzhľad.
príjemne sladunké •
svieža prírodná aróma •
dlhotrvajúca chuť •
bez umelých farbív •
bez lepku •
svieža prírodná aróma •
dlhotrvajúca chuť •
bez umelých farbív •
bez lepku •
Zloženie: cukor, glukózový sirup, anetol, regulátor kyslosti: vínan draselný, mentol.
Môže obsahovať stopy mlieka.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1662kJ / 391kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 98g - z toho cukry 77g, bielkoviny 0g, soľ 0g.
Vyše 180 rokov sladkosti, malé chvíle šťastia už od roku 1836, kedy Enea Sperlari začal v srdci Cremony vyrábať tradičný nugát a horčicu. Pre svoju remeselnícku kvalitu
sa stal rýchlo známym v celom okolí. V priebehu desaťročí svojho pôsobenia spoločnosť postupne pridala do svojho portfólia viaceré, po celom svete známe značky, ako
napr. Saila, Galatine, Dietor alebo Gran Gelées. Sperlari pri výrobe svojich delikates nepoužíva umelé farbivá, jeho výrobky sú bez lepku, v zásade používa iba starostlivo
vybrané kvalitné suroviny a prírodné arómy.
Sperlari spĺňa prísne hygienické kritéria a vlastní k tomu prináležiace certifikáty kvality.
Sperlari spĺňa prísne hygienické kritéria a vlastní k tomu prináležiace certifikáty kvality.