Vaječná cestovina plnená šunkou.
1
2
3
Tradičný taliansky recept plný chute a vôňe. Vaječná cestovina plnená chutnou talianskou šunkou.
Zloženie:
- Cesto 66%: mäkká pšeničná múka, vajcia 30%, múka z tvrdozrnnej pšenice.
- Plnka 34%: bravčové mäso, strúhanka (mäkká pšeničná múka, voda, soľ, droždie), surová šunka 15% (bravčové mäso, soľ), sušená srvátka, prírodné arómy (obsahujú pšenicu, jačmeň a mlieko), plnotučný tvrdý syr 0.8 % (mlieko), soľ, korenie.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1263kJ / 301kcal, tuky 7.6g - z toho nasýtené mastné kyseliny 3.1g, sacharidy 44g - z toho cukry 5.1g, bielkoviny 13g, soľ 1.9g .
bez konzervačných látok bez umelých chutí iba prírodné arómy
Zloženie:
- Cesto 66%: mäkká pšeničná múka, vajcia 30%, múka z tvrdozrnnej pšenice.
- Plnka 34%: bravčové mäso, strúhanka (mäkká pšeničná múka, voda, soľ, droždie), surová šunka 15% (bravčové mäso, soľ), sušená srvátka, prírodné arómy (obsahujú pšenicu, jačmeň a mlieko), plnotučný tvrdý syr 0.8 % (mlieko), soľ, korenie.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1263kJ / 301kcal, tuky 7.6g - z toho nasýtené mastné kyseliny 3.1g, sacharidy 44g - z toho cukry 5.1g, bielkoviny 13g, soľ 1.9g .
bez konzervačných látok bez umelých chutí iba prírodné arómy
3
MINÚTY
MINÚTY
varenia
6
CHUTNÝCH
CHUTNÝCH
porcií
301
KALÓRIÍ
KALÓRIÍ
na porciu
Jednoducho ...

1
Prevarte vodu vo veľkom hrnci. Pridajte štipku soli. Opatrne pridajte cestoviny.
Niekedy sa čerstvé cestoviny môžu trochu zlepiť, ak sa to stane, neoddeľujte ich – počas varenia by sa mali prirodzene oddeliť.

2
Varte 3 minúty, nie dlhšie, potom dôkladne sceďte.

3
Podávajte s troškou olivového oleja alebo kúskom rozpusteného masla – a troškou čerstvo nastrúhaného syra Parmigiano Reggiano. A to je všetko. Užite si to!