Uncooled sweets

Chrumkavé sušienky s mandľami získané rozrezaním bochníka na plátky ešte za teplej zmesi. ..
Celé mandle zaliate do tmavej čokolády. Zloženie: extra tmavá čokoláda (kakaová hmota 72%, cuk..
Celé lieskové orechy zaliate do mliečnej čokolády. Lahodné chrumkavé sicílske lieskové orie..
Celé pistácie zaliate do bielej čokolády. Vzácne pistáciové ovocie sa stáva sladkou a laho..
Celé pistácie zaliate do tmavej čokolády. Pistácie sa zbierajú výlučne ručne a spracovávaj..
Croissant bez mlieka a vajec s marhuľovou plnkou. Lístkové cesto prirodzene kysnuté 18 hod..
Jemný pistáciový krém. Ručne spracované pistácie podľa cukrárskej tradície pre získanie je..
Jemný mandľový krém. Mandle sa veľmi dobre hodia do pečiva. Často sa používajú v sicílskom..
Jemný lieskovcový krém. Vybrané lieskovce premenené na sladký krém na natieranie. Krémový a ..
Pomarančové filety pokryté extra tmavou čokoládou. Voňavá kandizovaná pomarančová kôra pokrytá..
Pomarančové filety pokryté cukrom. Chiccosi kandizované filety zo sicílskeho pomaranča pokryté..
Martorana ovocie zo Sicílie. Jemné a sladké ovocie Martorana, klasika sicílskej cukrárskej scé..
Zmes kandizovaného ovocia. Škála príchutí, aby boli prípravy jedál ešte špeciálnejšie. ..
Figy zaliate do extra horkej čokolády. Sušenie fíg robí ovocie sladším, pretože stratou vody s..
Figy zaliate do bielej čokolády. Keď sa čokoláda spojí s najlepším sicílskym sušeným ovocím, z..