Pečené hovädzie mäso, nárez.
Pečené hoväzie mäso, krájané na tenké plátky, bez lepku. Ide o spôsob úpravy hovädzieho mäsa, ktorý je charakteristický pro anglickú kuchyňu.
Medzinárodne obľúbený "Roast Beef" je hojne využívaný do sendvičov, niekedy sa podáva s chrenom alebo
chrenovou omáčkou. V Dánsku sa väčšinou používa v otvorených sendvičoch nazývaných smørrebrød. Sendvič z pečeného hovädzieho mäsa bežne obsahuje ražný chlieb,
šalát, paradajky a horčicu, nájdete v ňom aj syr chedar, chren, čerstvé alebo práškové chilli papričky a červenú cibuľu a aj keď je táto kombinácia nezvyčajná,
je veľmi chutná.
V Anglicku, Spojených štátoch, Kanade, Írsku a Austrálii je pečené hovädzie mäso jedným z jedál tradične podávaných v nedeľu na večeru.
Zloženie: hovädzie mäso, soľ, dextróza, antioxidant: E301; konzervant: E250; rastlinné extrakty, prírodné arómy.
Bez lepku
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 528kJ / 125kcal, tuky 2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1g, sacharidy 1.7g - z toho cukry 1.7g, bielkoviny 25g, soľ 2g.
Vyše 60 rokov vyrába Negrini Group kvalitné údeniny v jednej z oblastí Talianska, kde je umenie údenín najstaršie a najcennejšie.
Spoločnosť bola vždy orientovaná na výskum a inovácie, prísne rešpektujúc tradície.
V Anglicku, Spojených štátoch, Kanade, Írsku a Austrálii je pečené hovädzie mäso jedným z jedál tradične podávaných v nedeľu na večeru.
Zloženie: hovädzie mäso, soľ, dextróza, antioxidant: E301; konzervant: E250; rastlinné extrakty, prírodné arómy.
Bez lepku
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 528kJ / 125kcal, tuky 2g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1g, sacharidy 1.7g - z toho cukry 1.7g, bielkoviny 25g, soľ 2g.