Jemný mandľový krém.
Mandle sa veľmi dobre hodia do pečiva. Často sa používajú v sicílskom pečive, sú aj hlavným hrdinom nášho nátierkového krému, jemného a krémového.
Mandľový krém Pistì je vhodný na ozdobenie dezertov alebo cez prestávku natretý na chlieb či sucháre.
Zloženie: mandle 45%, cukor, mlieko, extra panenský olivový olej, nehydrogenované rastlinné tuky (slnečnicový olej, kakaové maslo), emulgátor: sójový lecitín.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 2376kJ / 570kcal, tuky 37.27g - z toho nasýtené mastné kyseliny 5.86g, sacharidy 46.67g - z toho cukry 44.31g, bielkoviny 11.97g, soľ 0.1g .
Zloženie: mandle 45%, cukor, mlieko, extra panenský olivový olej, nehydrogenované rastlinné tuky (slnečnicový olej, kakaové maslo), emulgátor: sójový lecitín.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 2376kJ / 570kcal, tuky 37.27g - z toho nasýtené mastné kyseliny 5.86g, sacharidy 46.67g - z toho cukry 44.31g, bielkoviny 11.97g, soľ 0.1g .