Slovensky
English
pre vás
Odporúčame
Štvorcový koláč bielej čokolády s celými pistáciami. Zloženie: biela čokoláda (cukor, kakaov..
Tmavá čokoláda s celými mandľami. Štvorcová extra tmavá čokoládová torta s celými mandľami. ..
Figy zaliate do bielej čokolády. Keď sa čokoláda spojí s najlepším sicílskym sušeným ovocím, z..
Figy zaliate do extra horkej čokolády. Sušenie fíg robí ovocie sladším, pretože stratou vody s..
Pomarančové filety pokryté cukrom. Chiccosi kandizované filety zo sicílskeho pomaranča pokryté..
Jemný lieskovcový krém. Vybrané lieskovce premenené na sladký krém na natieranie. Krémový a ..
Celé lieskové orechy zaliate do mliečnej čokolády. Lahodné chrumkavé sicílske lieskové orie..
Celé mandle zaliate do tmavej čokolády. Zloženie: extra tmavá čokoláda (kakaová hmota 72%, cuk..
Jemný mandľový krém. Mandle sa veľmi dobre hodia do pečiva. Často sa používajú v sicílskom..
Martorana ovocie zo Sicílie. Jemné a sladké ovocie Martorana, klasika sicílskej cukrárskej scé..
Mliečna čokoláda s lieskovými orechmi. Zloženie: mliečna čokoláda (cukor, kakaové maslo, suš..
Celé pistácie zaliate do bielej čokolády. Vzácne pistáciové ovocie sa stáva sladkou a laho..
Celé pistácie zaliate do tmavej čokolády. Pistácie sa zbierajú výlučne ručne a spracovávaj..
Pistáciové pesto. Pistácie sú jedinečné plody, s ktorými Pisti pracuje podľa tradície, a..
Jemný pistáciový krém. Ručne spracované pistácie podľa cukrárskej tradície pre získanie je..