Olivy zelené, celé, v slanom náleve.
Zelené olivy sa zbierajú na jeseň a nechajú sa odležať v slanom náleve. Saclà sa priamo stará o všetky fázy spracovania, od zberu a výberu až po balenie,
aby spotrebiteľovi zaručil kvalitný produkt. Olivy Saclà sú vynikajúce na vychutnanie samostatne, nepostrádateľné s klasickým aperitívom a vhodné sú
na obohatenie chuti akéhokoľvek jedla.
Zloženie: olivy, soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna a kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová.
Bez lepku
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 577kJ / 140kcal, tuky 15g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2.9g, sacharidy 0.3g - z toho cukry 0g, bielkoviny 1g, soľ 4.5g.
Zloženie: olivy, soľ, regulátor kyslosti: kyselina mliečna a kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová.
Bez lepku
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 577kJ / 140kcal, tuky 15g - z toho nasýtené mastné kyseliny 2.9g, sacharidy 0.3g - z toho cukry 0g, bielkoviny 1g, soľ 4.5g.
Saclà bola založená v roku 1939 a hneď od svojho narodenia ponúkala na domáci taliansky trh kvalitné stolové olivy a nakladané uhorky. Jej zakladatelia,
Secondo Ercole a Piera Campanella, vybudovali miesto, kde sa stretla tradícia s inováciami. Povojnové časy priniesli spoločnosti ekonomický boom,
vďaka ktorému sa jej pôsobenie rozšírilo do Európy. V jej portfóliu sa objavili omáčky, zelenina a ďalšie produkty interpretujúce najlepšiu taliansku gastronomickú
tradíciu.
Dnes nie je snáď jediný labužník, ktorý by nepoznal značku Saclà.
Dnes nie je snáď jediný labužník, ktorý by nepoznal značku Saclà.
Olivolì, Olivolà, Olive Saclà!