Olivy čierne polosušené s kôstkou.
Prirodzene sušené čierne olivy sú pripravované podľa typického receptu stredomorskej tradície. Po zbere sa čierne olivy konzervujú v soli a nechajú sa vysušiť na slnku.
Tmavá farba a charakteristická horká chuť sú výsledkom tejto špeciálnej úpravy. Sú vynikajúce na zvýraznenie jemného králičieho mäsa
alebo na ochutenie pečených rýb.
Zloženie: čierne olivy, soľ, extra panenský olivový olej, prírodná vavrínová príchuť, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, konzervačná látka: sorban draselný, stabilizátor: glukonát železnatý.
Bez lepku.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1445kJ / 352kcal, tuky 33.6g - z toho nasýtené mastné kyseliny 4.6g, sacharidy 3.0g - z toho cukry 2.9g, bielkoviny 1.9g, soľ 7.5g.
Zloženie: čierne olivy, soľ, extra panenský olivový olej, prírodná vavrínová príchuť, regulátor kyslosti: kyselina mliečna, konzervačná látka: sorban draselný, stabilizátor: glukonát železnatý.
Bez lepku.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1445kJ / 352kcal, tuky 33.6g - z toho nasýtené mastné kyseliny 4.6g, sacharidy 3.0g - z toho cukry 2.9g, bielkoviny 1.9g, soľ 7.5g.
Saclà bola založená v roku 1939 a hneď od svojho narodenia ponúkala na domáci taliansky trh kvalitné stolové olivy a nakladané uhorky. Jej zakladatelia,
Secondo Ercole a Piera Campanella, vybudovali miesto, kde sa stretla tradícia s inováciami. Povojnové časy priniesli spoločnosti ekonomický boom,
vďaka ktorému sa jej pôsobenie rozšírilo do Európy. V jej portfóliu sa objavili omáčky, zelenina a ďalšie produkty interpretujúce najlepšiu taliansku gastronomickú tradíciu.
Dnes nie je snáď jediný labužník, ktorý by nepoznal značku Saclà.
Dnes nie je snáď jediný labužník, ktorý by nepoznal značku Saclà.
Olivolì, Olivolà, Olive Saclà!