Chutný piškótový zákusok.
Za krémovými dezertami značky Mia Pasticceria stojí rodinná spoločnosť Pasticceria Quadrifoglio z Modeny, ktorá pôsobí na cukrárskom trhu od roku 1978. Začínala s vytváraním jedinečných, chutných a nezabudnuteľných dezertov pre reštaurácie v Modene, neskôr v celom regióne Emilia Romagna a dnes je známa po celom svete. Spoločnosť je zameraná na vysokú kvalitu, vďaka ktorej získala viacero certifikátov kvality, ktoré si každoročne udržiava.
Najznámejší taliansky recept v autentickej revitalizácii: krém mascarpone, piškótová torta
nasiaknutá kakaom, káva a na vrchu ozdobený kakaom.
Netreba hovoriť o Tiramisu: existujú stovky rôznych receptov, počínajúc používaním mäkkých piškótových prstov po biely piškótový koláč s kakaom alebo využijúc chrumkavé sardínske sušienky. Krém sa líši v množstve mascarpone, ale ešte dôležitejší je výber suroviny, ktorá musí byť čerstvá a správne pripravená. Najťažšou časťou receptu je vlhkosť kávy, ktorá sa musí pripraviť čo najbližšie k času konzumácie, aby sa udržala silná a nikdy nie kyslá chuť.
Zloženie: rehydratované odstredené mlieko, glukózovo-fruktózový sirup, piškótový koláč 9% (pšeničná múka, vajcia, cukor, voda, glukózový sirup, emulgátor: E471; nízkotučný kakaový prášok, kypriace látky:E450i, E500ii, soľ), kokosový olej, odstredené mlieko v prášku, vaječný žĺtok, kakaový prášok 3%, mascarpone 3% (smotana, korektor kyslosti: E330), maslo, arómy, cukor, živočíšna želatína, modifikovaný kukuričný škrob, rozpustná káva 0.4%, rastlinná vláknina, emulgátor: E471; zahusťovadlo: E401.
Alkohol 2.0% obj.
Môže obsahovať zvyšky orechov a sezamu.
Výživové údaje na 100g výrobku: Energia 1139kJ/272kcal, tuky 14g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11g, sacharidy 26g, z toho cukry 20g, bielkoviny 6.9g, soľ 0.25g.
Netreba hovoriť o Tiramisu: existujú stovky rôznych receptov, počínajúc používaním mäkkých piškótových prstov po biely piškótový koláč s kakaom alebo využijúc chrumkavé sardínske sušienky. Krém sa líši v množstve mascarpone, ale ešte dôležitejší je výber suroviny, ktorá musí byť čerstvá a správne pripravená. Najťažšou časťou receptu je vlhkosť kávy, ktorá sa musí pripraviť čo najbližšie k času konzumácie, aby sa udržala silná a nikdy nie kyslá chuť.
Zloženie: rehydratované odstredené mlieko, glukózovo-fruktózový sirup, piškótový koláč 9% (pšeničná múka, vajcia, cukor, voda, glukózový sirup, emulgátor: E471; nízkotučný kakaový prášok, kypriace látky:E450i, E500ii, soľ), kokosový olej, odstredené mlieko v prášku, vaječný žĺtok, kakaový prášok 3%, mascarpone 3% (smotana, korektor kyslosti: E330), maslo, arómy, cukor, živočíšna želatína, modifikovaný kukuričný škrob, rozpustná káva 0.4%, rastlinná vláknina, emulgátor: E471; zahusťovadlo: E401.
Alkohol 2.0% obj.
Môže obsahovať zvyšky orechov a sezamu.
Výživové údaje na 100g výrobku: Energia 1139kJ/272kcal, tuky 14g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11g, sacharidy 26g, z toho cukry 20g, bielkoviny 6.9g, soľ 0.25g.
Pasticceria Quadrifoglio
Za krémovými dezertami značky Mia Pasticceria stojí rodinná spoločnosť Pasticceria Quadrifoglio z Modeny, ktorá pôsobí na cukrárskom trhu od roku 1978. Začínala s vytváraním jedinečných, chutných a nezabudnuteľných dezertov pre reštaurácie v Modene, neskôr v celom regióne Emilia Romagna a dnes je známa po celom svete. Spoločnosť je zameraná na vysokú kvalitu, vďaka ktorej získala viacero certifikátov kvality, ktoré si každoročne udržiava.