Čerstvé vaječné cesto na lazane.
Autentické talianske listy na lazane. Cesto je výnimočnej kvality, jeho chutné listy netreba predvárať.
Použité čerstvé vajcia zvýrazňujú vzhľad a chuť cesta.
Zloženie: hladká pšeničná múka, múka z tvrdozrnnej pšenice, vajcia 18%, voda.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1220kJ / 288kcal, tuky 2.8g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.8g, sacharidy 53g - z toho cukry 1.4g, bielkoviny 11g, soľ 0.07g.
pšeničná múka na udržanie mäkkosti a elasticity
čerstvé vajcia bez umelých farbív
Príprava: do zapekacej misy uložíme vrstvu lazaní, striedame vrstvu cestoviny a vrstvu mäsovej omáčky a bešamelu, nakoniec posypeme syrom. Pečieme 20 min. pri 170°C.
Použitie: sú ideálne pre klasické lazane, kanelónie alebo pre Váš vlastný recept.
Zloženie: hladká pšeničná múka, múka z tvrdozrnnej pšenice, vajcia 18%, voda.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1220kJ / 288kcal, tuky 2.8g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.8g, sacharidy 53g - z toho cukry 1.4g, bielkoviny 11g, soľ 0.07g.
pšeničná múka na udržanie mäkkosti a elasticity
čerstvé vajcia bez umelých farbív
Príprava: do zapekacej misy uložíme vrstvu lazaní, striedame vrstvu cestoviny a vrstvu mäsovej omáčky a bešamelu, nakoniec posypeme syrom. Pečieme 20 min. pri 170°C.
Použitie: sú ideálne pre klasické lazane, kanelónie alebo pre Váš vlastný recept.