Špirálové rúrky.
Tieto cestoviny majú špirálovitý tvar a na nich veľa drobných drážok.
Táto bezvaječná cestovina výborne ladí s akoukoľvek omáčkou.
Múka na elicoidali sa vyrába mletím veľmi tvrdej odrody pšenice, ktorá ma vyššiu nutričnú hodnotu a nižší glykemický index. Vďaka vyššiemu obsahu lepku sa cestovina nerozvára, je konzistentnejšia a teda mimoriadne vhodná na podávanie ako hlavné jedlo. Obsahuje vyššie množstvo bielkovín a minimum cholesterolu, je zdrojom vitamínov skupiny B a minerálnych látok ako horčík a fosfor, vďaka vláknine podporuje zdravé trávenie.
Zloženie: múka z tvrdozrnnej pšenice, voda.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1508kJ / 355kcal, tuky 1.7g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.9g, sacharidy 73g - z toho cukry 3.9g, bielkoviny 13g, soľ 0.004g .
Táto bezvaječná cestovina výborne ladí s akoukoľvek omáčkou.
Múka na elicoidali sa vyrába mletím veľmi tvrdej odrody pšenice, ktorá ma vyššiu nutričnú hodnotu a nižší glykemický index. Vďaka vyššiemu obsahu lepku sa cestovina nerozvára, je konzistentnejšia a teda mimoriadne vhodná na podávanie ako hlavné jedlo. Obsahuje vyššie množstvo bielkovín a minimum cholesterolu, je zdrojom vitamínov skupiny B a minerálnych látok ako horčík a fosfor, vďaka vláknine podporuje zdravé trávenie.
Zloženie: múka z tvrdozrnnej pšenice, voda.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1508kJ / 355kcal, tuky 1.7g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.9g, sacharidy 73g - z toho cukry 3.9g, bielkoviny 13g, soľ 0.004g .