Rúrky na plnenie.
Cannelloni sú duté rúrky pripravené na vyplnenie plnkami z mäsa, syra alebo zeleniny.
Zloženie: múka z tvrdozrnnej pšenice, voda.
Môže obsahovať stopy sóje.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1508kJ / 355kcal, tuky 1.7g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.9g, sacharidy 72g - z toho cukry 3.9g, bielkoviny 13g, soľ 0.004g .
Ako pripraviť Cannelloni:
Potrebné suroviny: 250g cannelloni, 400g ragú, 800g bešamel, 50g strúhaný parmezán, maslo.
Postup: Maslom vymastíme formu a vylejeme hrubú vrstvu bešamely. Uložíme jednu vrstvu cannellonov plnených s ragú v surovom stave, zalejeme bešamelou, a posypeme trochou strúhaného parmezánu. Postup opakujeme a ako poslednú vrstvu dáme hrubú vrstvu ragú a prikryjeme hrubou vrstvou bešamely. Posypeme zvyšným strúhaným parmezánom, položíme niekoľko hrudiek masla. Takto pripravenú formu vložíme do rúry vyhriatej na 180°C na 40 minút. Podávame teplé.
Zloženie: múka z tvrdozrnnej pšenice, voda.
Môže obsahovať stopy sóje.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1508kJ / 355kcal, tuky 1.7g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0.9g, sacharidy 72g - z toho cukry 3.9g, bielkoviny 13g, soľ 0.004g .
Ako pripraviť Cannelloni:
Potrebné suroviny: 250g cannelloni, 400g ragú, 800g bešamel, 50g strúhaný parmezán, maslo.
Postup: Maslom vymastíme formu a vylejeme hrubú vrstvu bešamely. Uložíme jednu vrstvu cannellonov plnených s ragú v surovom stave, zalejeme bešamelou, a posypeme trochou strúhaného parmezánu. Postup opakujeme a ako poslednú vrstvu dáme hrubú vrstvu ragú a prikryjeme hrubou vrstvou bešamely. Posypeme zvyšným strúhaným parmezánom, položíme niekoľko hrudiek masla. Takto pripravenú formu vložíme do rúry vyhriatej na 180°C na 40 minút. Podávame teplé.