Sicílske perlivé BIO nealko so šťavou z citróna Limone di Siracusa.
Limonata BIO Tomarchio obsahuje 16% šťavy z citróna Limone di Siracusa IGP. Toto citrusové ovocie,
pestované iba v Syrakúzach a zbierané ručne, sa vyznačuje šťavou bohatou na vitamín C a kyselinu citrónovú, prirodzene sviežu a vyváženú s kôrou bohatou
na esenciálne oleje. V kombinácii s vodou prichádzajúcou zo svahov Etny dáva svojim obdivovateľom intenzívne arómy a nezameniteľnú chuť, príjemne kyslú a uhasiacu smäd.
CITRÓN ZO SIRAKÚZ JE JEDINEČNÝ CITRÓN
Medzi morom a vnútrozemím Syrakúz je úrodné a ploché pobrežie. Nikdy nie vyššie ako 210 metrov nad morom. Je to najvhodnejšia oblasť na pestovanie citrónov. Teplé slnko, vlhký vzduch, aluviálna a vápencová pôda, podzemné rieky. Aj dnes sa pestuje podľa tradície a zbiera sa ručne. Je to tak jedinečný citrón, že na jeho ochranu sa pestovatelia spojili do konzorcia Consorzio di Tutela del Limone di Siracusa IGP. Jeho šupka je aromatická a bohatá na esenciálne oleje najvyššej kvality. Jeho šťava bohatá na vitamín C a kyselinu citrónovú je hlavnou zložkou BIO limonády Tomarchio.
Zloženie: voda, šťava z citróna "Limone di Siracusa IGP" v koncentráte * 16%, trstinový cukor *, oxid uhličitý, prírodné arómy, kyselina askorbová.
* z ekologického poľnohospodárstva
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 187kJ / 44kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 11g - z toho cukry 11g, bielkoviny 0.02g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.
CITRÓN ZO SIRAKÚZ JE JEDINEČNÝ CITRÓN
Medzi morom a vnútrozemím Syrakúz je úrodné a ploché pobrežie. Nikdy nie vyššie ako 210 metrov nad morom. Je to najvhodnejšia oblasť na pestovanie citrónov. Teplé slnko, vlhký vzduch, aluviálna a vápencová pôda, podzemné rieky. Aj dnes sa pestuje podľa tradície a zbiera sa ručne. Je to tak jedinečný citrón, že na jeho ochranu sa pestovatelia spojili do konzorcia Consorzio di Tutela del Limone di Siracusa IGP. Jeho šupka je aromatická a bohatá na esenciálne oleje najvyššej kvality. Jeho šťava bohatá na vitamín C a kyselinu citrónovú je hlavnou zložkou BIO limonády Tomarchio.
Zloženie: voda, šťava z citróna "Limone di Siracusa IGP" v koncentráte * 16%, trstinový cukor *, oxid uhličitý, prírodné arómy, kyselina askorbová.
* z ekologického poľnohospodárstva
Výživové hodnoty na 100ml výrobku: energia 187kJ / 44kcal, tuky 0g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 11g - z toho cukry 11g, bielkoviny 0.02g, soľ 0.02g . Intuícia, vášeň a viac ako storočné skúsenosti: to sú ingrediencie, ktoré dali život spoločnosti Sibat Tomarchio. Všetko sa to začalo v roku 1920 v Acireale, keď zakladateľ Filippo Tomarchio začal s remeselnou výrobou prvej kalnej sódy v sklenených fľašiach. V rámci mesta Acireale bol obľúbený nápoj predávaný "od dverí k dverám", výlučne v drevených škatuliach.
V 60. rokoch 20. storočia sa začali podnikať prvé kroky v provincii Catania, aby sa Sibat Tomarchio v 80. rokoch úplne rozšírili po celom regióne. Toto sú roky prvých krokov k inováciám. Od rozšírenia sortimentu príchutí - vznikli Chinotto, Limonade a Orangeade - až po zmeny v obaloch má Sibat Tomarchio cieľ jediný: ponúknuť spotrebiteľom vždy to najlepšie.
V 90. rokoch prišli ďalšie nové príchute: horkosladká, cola, spuma a zázvor. Výrobna dynamika sa spojila s distribúciou, čím sa nápoje dostali na celý ostrov Sicília. Nové storočie Sibat Tomarchio otvára s technologickými inovačnými procesmi v kombinácii s dávnymi skúsenosťami, čo upevňuje pozíciu na sicílskom trhu a vďaka nespornej kvalite nápojov sa spoločnosť dostáva na popredné miesto na Sicílii v kategóriách sýtených nápojov na báze citrusov.
Dnes Tomarchio predstavuje špičkovú spoločnosť v talianskom podnikateľskom segmente. Jeho nápoje sú stálou prítomnosťou a odkazom v každodennom živote sicílskych rodín a vo svete predstavujú pravú a autentickú chuť Sicílie vo fľaši.
Všetka vôňa, harmónia a prirodzenosť Sicílie, v Acireale od roku 1920.