Cestoviny z tvrdozrnnej pšenice s paradajkou a špenátom.
Gigli, niekedy označovaná ako Campanelle, sa stočia do kvetu v tvare kužeľa s nariaseným okrajom.
Vychutnajte si farby Talianska s týmto tradičným rezom talianskych cestovín, ktorý je vhodný na kombináciu s krémovými a zeleninovými omáčkami. Sú skvelé aj na recepty pre pečené cestoviny.
Zloženie: múka z tvrdozrnnej pšenice, sušené paradajky 1.5%, sušený špenát 1.5%.
Príprava: varte 5-7 minút v slanej vode a ochuťte vhodnou omáčkou.
Gigli, niekedy označovaná ako Campanelle, sa stočia do kvetu v tvare kužeľa s nariaseným okrajom.
Vychutnajte si farby Talianska s týmto tradičným rezom talianskych cestovín, ktorý je vhodný na kombináciu s krémovými a zeleninovými omáčkami. Sú skvelé aj na recepty pre pečené cestoviny.
Zloženie: múka z tvrdozrnnej pšenice, sušené paradajky 1.5%, sušený špenát 1.5%.
Príprava: varte 5-7 minút v slanej vode a ochuťte vhodnou omáčkou.