Šumivé víno s broskyňovým pyré.
Bellini je sladký a jemný aperitív, v ktorom sa zamatová chuť broskýň snúbi so živosťou prosecca a dodáva nádych kokteilu, ktorý je rozruchom pre oči aj pre podnebie.
Pôvodný recept mal vždy rovnaké ingrediencie, už od vynájdenia Bellini: broskyne a prosecco si navzájom stačia, dopĺňajú sa. Nie je potrebná žiadna iná ovocná príchuť.
Obsahuje siričitany.
Alkohol: 5.5%; Teplota skladovania: 15 - 20°C; Teplota podávania: 3 - 4°C
Pred podávaním jemne otočte dvakrát fľašu, aby sa broskyňová buničina premiešala s vínom.
Bellini je sladký a jemný aperitív, v ktorom sa zamatová chuť broskýň snúbi so živosťou prosecca a dodáva nádych kokteilu, ktorý je rozruchom pre oči aj pre podnebie.
Pôvodný recept mal vždy rovnaké ingrediencie, už od vynájdenia Bellini: broskyne a prosecco si navzájom stačia, dopĺňajú sa. Nie je potrebná žiadna iná ovocná príchuť.
Obsahuje siričitany.
Alkohol: 5.5%; Teplota skladovania: 15 - 20°C; Teplota podávania: 3 - 4°C
Pred podávaním jemne otočte dvakrát fľašu, aby sa broskyňová buničina premiešala s vínom.