Čerstvá syrová omáčka na cestoviny.
Všestranná a dokonalá omáčka na cestoviny, noky, bruschettu, pikantné koláče a pečené cestoviny vytvorená z ingrediencií 100% prírodného pôvodu.
Nový recept má ešte viac syra Parmigiano Reggiano, aby pridal vašim výtvorom viac chuti!
Táto mäkká, krémová parmezánová omáčka jemne zvyšuje aj chuť plnených cestovín. Parmezán je kráľ medzi talianskymi syrmi! Vyrába sa v srdci regiónu Emilia-Romagna a má jedinečnú chuť a textúru.
Príprava: odstráňte hliníkové veko z nádoby. Omáčku zohrejte priamo na panvici ~~~ alebo v mikrovlnnej rúre (750 W) na 45 sekúnd ~~~ a zamiešajte do uvarených cestovín.
Zloženie: smotana 60% (mlieko), voda, syr Parmigiano Reggiano DOP 10% (mlieko), slnečnicový olej, prírodné príchute (obsahujú mlieko, pšenicu a jačmeň), kukuričný škrob, soľ.
Vyrobené v zariadení, ktoré spracováva aj orechy, kôrovce, ryby, zeler a mäkkýše.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1441kJ / 349kcal, tuky 35g - z toho nasýtené mastné kyseliny 20g, sacharidy 3.6g - z toho cukry 2.3g, bielkoviny 5g, soľ 0.8g .
Táto mäkká, krémová parmezánová omáčka jemne zvyšuje aj chuť plnených cestovín. Parmezán je kráľ medzi talianskymi syrmi! Vyrába sa v srdci regiónu Emilia-Romagna a má jedinečnú chuť a textúru.
Príprava: odstráňte hliníkové veko z nádoby. Omáčku zohrejte priamo na panvici ~~~ alebo v mikrovlnnej rúre (750 W) na 45 sekúnd ~~~ a zamiešajte do uvarených cestovín.
Zloženie: smotana 60% (mlieko), voda, syr Parmigiano Reggiano DOP 10% (mlieko), slnečnicový olej, prírodné príchute (obsahujú mlieko, pšenicu a jačmeň), kukuričný škrob, soľ.
Vyrobené v zariadení, ktoré spracováva aj orechy, kôrovce, ryby, zeler a mäkkýše.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1441kJ / 349kcal, tuky 35g - z toho nasýtené mastné kyseliny 20g, sacharidy 3.6g - z toho cukry 2.3g, bielkoviny 5g, soľ 0.8g .
45
SEKUND
SEKUND
varenia
4
CHUTNÉ
CHUTNÉ
porcie
349
KALÓRIÍ
KALÓRIÍ
na porciu