Čerstvá mäsová omáčka na cestoviny.
Pravdepodobne najznámejšia talianska omáčka na svete je bolonská omáčka, skvelá klasika na cestoviny, lasagne alebo noky, uvarená
z ingrediencií 100% prírodného pôvodu.
Zloženie: paradajková omáčka 37%, bravčové mäso 25%, hovädzie mäso 14%, mrkva 6%, cibuľa 5%, slnečnicový olej, prírodná aróma, maslo, soľ, plnotučný tvrdý syr.
Vyrába sa v továrni, ktorá používa aj orechy, kôrovce, ryby, zeler a mäkkýše.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 641kJ / 154kcal, tuky 11g - z toho nasýtené mastné kyseliny 4g, sacharidy 2.8g - z toho cukry 2.3g, bielkoviny 10g, soľ 1.4g.
Príprava: odstráňte hliníkové veko z nádoby. Omáčku zohrejte priamo na panvici ~~~ alebo v mikrovlnnej rúre (750 W) na 1 minútu a 40 sekúnd ~~~ a zamiešajte do uvarených cestovín.
Zloženie: paradajková omáčka 37%, bravčové mäso 25%, hovädzie mäso 14%, mrkva 6%, cibuľa 5%, slnečnicový olej, prírodná aróma, maslo, soľ, plnotučný tvrdý syr.
Vyrába sa v továrni, ktorá používa aj orechy, kôrovce, ryby, zeler a mäkkýše.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 641kJ / 154kcal, tuky 11g - z toho nasýtené mastné kyseliny 4g, sacharidy 2.8g - z toho cukry 2.3g, bielkoviny 10g, soľ 1.4g.
Príprava: odstráňte hliníkové veko z nádoby. Omáčku zohrejte priamo na panvici ~~~ alebo v mikrovlnnej rúre (750 W) na 1 minútu a 40 sekúnd ~~~ a zamiešajte do uvarených cestovín.
100
SEKUND
SEKUND
varenia
2/3
CHUTNÉ
CHUTNÉ
porcie
154
KALÓRIÍ
KALÓRIÍ
na porciu