(0)31 / 38 131 70  (0)905 247 655
 

Ricotta Tonda 1100g

  • 14.39€ with Tax
  • 11.99€ ex Tax

Weight: 1,100.00g

Brand:

Product Code: 5138

Availability: In Stock

Info for larger orders
Number of pieces in a carton: 1
Torta Ricotta, 12 rezov.

Nenapodobiteľný dezert vytvorený na báze čerstvej ricotty položenej na sušienkovom ceste.

Ricotta Tonda
Zloženie: ricotta 34% (srvátka, plnotučné mlieko, soľ, korektor kyslosti: E330), cukor, vajcia, voda, pšeničná múka, zemiakový škrob, rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový), maslo, rastlinné tuky (kokosový), dextróza, cukrová trstina, bezvodé maslo, glukózo-fruktózový sirup, sušené odstredené mlieko, pšeničný škrob, kakaové maslo, upravený zemiakový škrob, smotana, zahusťovadlá: E415, E460; emulgátory: E472b, E472e, E322 (sója), E472a, E475; sušené mliečne bielkoviny, aróma, rastlinná vláknina (zemiak, skorocel), soľ, laktóza, regulátory kyslosti: E331, E341, E240; kypriace látky: E450, E500; stabilizátor: E466; farbivá: E101, E160a.
Môže obsahovať stopy orechov a vlčieho bôbu.

Konzumácia: pred konzumáciou vyberte tortu z mraziaceho zariadenia a ponechajte pri izbovej teplote 2-3 hodiny. Po rozmrazení skonzumujte, prípadne uskladnite 2-3 dni v chlade.
POZOR: Tortu po rozmrazení opäť nezmrazujte.

mrazene
PASTERIZOVANÝ CUKRÁRENSKÝ VÝROBOK HLBOKO ZMRAZENÝ, KONZERVOVANÝ PRI TEPLOTE -18°C.
Certifikát kvality ISO 9001-2000.
torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta torta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta ricotta
Pasticceria Veneta
PASTICCERIA VENETA

Pasticceria Veneta
História spoločnosti Pasticceria Veneta je založená na skúsenostiach Dino Bisca a Loredana Grande, jej zakladateľov a skvelých cukrárov, ktorí ju založili v 80-tych rokoch.
Spoločnosť je už od svojho vzniku zameraná na výrobu mrazených cukrárenských výrobkov a v súčasnosti denne vyrobí až 10 000 rôznych koláčov, ktoré dodáva do celého Talianska ale aj do celého sveta. Ich receptúra je založená na starých tradíciách a doplnená o nové príchute. Dnes Pasticceria Veneta vedie druhá generácia, kde mladí ľudia dokázali zabezpečiť absolútnu kontinuitu, odhodlanie a nadšenie pre vývoj spoločnosti.