Čerstvá cestovina plnená krevetami, burratou a citronovou kôrou.
1
2
3
Ideálne jedlo na leto: čerstvé cestoviny plnené kúskami šťavnatých kreviet, burrata krémom a citrónovou kôrou Sorrento I.G.P.
Zloženie:
Plnka 53%: krevety 22%, ricotta (srvátka, mlieko, soľ), syr burrata 10% (mlieko), syr mozzarella (mlieko), mliečna smotana, slnečnicový olej, rastlinná vláknina (kukurica a zemiaky), sušená srvátka, syr mascarpone (mlieko), strúhanka (hladká pšeničná múka, voda, soľ, droždie), soľ, extra panenský olivový olej, cesnak, šupky z citróna * "Sorrento IGP" 0.3%, škrob, prírodné arómy.
Cestovina 47%: hladká pšeničná múka, vajcia 30%, krupica z tvrdozrnnej pšenice.
* IGP: / CHZO: Chránené zemepisné označenie.
Môže obsahovať stopy orechov, rýb, mäkkýšov, horčice, sóje a zeleru.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1142kJ / 273kcal, tuky 13g - z toho nasýtené mastné kyseliny 5.3g, sacharidy 26g - z toho cukry 6.4g, vláknina 5.3g, bielkoviny 9.5g, soľ 1.4g .
Zloženie:
Plnka 53%: krevety 22%, ricotta (srvátka, mlieko, soľ), syr burrata 10% (mlieko), syr mozzarella (mlieko), mliečna smotana, slnečnicový olej, rastlinná vláknina (kukurica a zemiaky), sušená srvátka, syr mascarpone (mlieko), strúhanka (hladká pšeničná múka, voda, soľ, droždie), soľ, extra panenský olivový olej, cesnak, šupky z citróna * "Sorrento IGP" 0.3%, škrob, prírodné arómy.
Cestovina 47%: hladká pšeničná múka, vajcia 30%, krupica z tvrdozrnnej pšenice.
* IGP: / CHZO: Chránené zemepisné označenie.
Môže obsahovať stopy orechov, rýb, mäkkýšov, horčice, sóje a zeleru.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1142kJ / 273kcal, tuky 13g - z toho nasýtené mastné kyseliny 5.3g, sacharidy 26g - z toho cukry 6.4g, vláknina 5.3g, bielkoviny 9.5g, soľ 1.4g .
3
MINÚTY
MINÚTY
prípravy
2
CHUTNÉ
CHUTNÉ
porcie
273
KALÓRIÍ
KALÓRIÍ
na 100g
Jednoducho ...
1
Vodu priveďte do varu, potom pridajte soľ a ravioli, ktoré jemne premiešajte. Ak náhodou nájdete nejaké ravioli zlepené, nič nerobte: po dovarení sa
samy oddelia.
2
Varte nie dlhšie ako dve minúty, potom dobre sceďte bez premývania.
3
Dochuťte olivovým olejom alebo trochou rozpusteného masla a pridajte na ravioli hrsť strúhaného parmezánu.
A voilà, dobrú chuť!
A voilà, dobrú chuť!