Janovská bazalková omáčka.
Hlavnou zložkou tohto starodávneho receptu je bazalka, ktorú Saclà pestuje v južnej časti Piemontu a aj vďaka jej opatrnému zberu si zachováva citlivosť listov a charakteristickú intenzívnu vôňu.
Zloženie: slnečnicový olej, bazalka 35%, kešu oriešky, syr Grana Padano DOP 5% (mlieko, vajcia), soľ, glukóza, syr Pecorino Romano DOP (ovčie mlieko), zemiaky, píniové oriešky, extra panenský olivový olej, korenie, arómy, prírodná cesnaková aróma, regulátor kyslosti: kyselina mliečna.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1867kJ / 453kcal, tuky 45g - z toho nasýtené mastné kyseliny 6.4g, sacharidy 6.6g - z toho cukry 3.5g, bielkoviny 4.9g, soľ 3.3g.
Príprava: do 300g uvarených a scedených cestovín pridajte 90g omáčky Pesto, vmiešajte do cestovín a dochuťte strúhaným parmezánom a olivovým olejom.
Hlavnou zložkou tohto starodávneho receptu je bazalka, ktorú Saclà pestuje v južnej časti Piemontu a aj vďaka jej opatrnému zberu si zachováva citlivosť listov a charakteristickú intenzívnu vôňu.
Zloženie: slnečnicový olej, bazalka 35%, kešu oriešky, syr Grana Padano DOP 5% (mlieko, vajcia), soľ, glukóza, syr Pecorino Romano DOP (ovčie mlieko), zemiaky, píniové oriešky, extra panenský olivový olej, korenie, arómy, prírodná cesnaková aróma, regulátor kyslosti: kyselina mliečna.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 1867kJ / 453kcal, tuky 45g - z toho nasýtené mastné kyseliny 6.4g, sacharidy 6.6g - z toho cukry 3.5g, bielkoviny 4.9g, soľ 3.3g.
Príprava: do 300g uvarených a scedených cestovín pridajte 90g omáčky Pesto, vmiešajte do cestovín a dochuťte strúhaným parmezánom a olivovým olejom.