Tradičný čokoládovo-lieskovcový bombón.

Gianduiotto sa narodil v polovici 19. storočia v Piemonte, kedy bolo kakao drahé ako zlato, a je jeho najznámejšou cukrárskou špecialitou. Ako káže tradícia,
pre Gianduiotto Novi sa používa iba najkvalitnejšia čokoláda a vyberajú sa len tie najkvalitnejšie lieskové orechy.
Zloženie: cukor, lieskové orechy 26%, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 2381kJ / 572kcal, tuky 38g - z toho nasýtené mastné kyseliny 14g, sacharidy 47g - z toho cukry 44g, bielkoviny 7.7g, soľ 0.09g .
Zloženie: cukor, lieskové orechy 26%, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, emulgátor: sójový lecitín.
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energia 2381kJ / 572kcal, tuky 38g - z toho nasýtené mastné kyseliny 14g, sacharidy 47g - z toho cukry 44g, bielkoviny 7.7g, soľ 0.09g .
